КА СТЕЛА

КА СТЕЛА

Производствена база
Търговище,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: КА СТЕЛА
Адрес: Търговище, Производствена база
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://ka-stela.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Каменни и мраморни облицовки и изделия
Дейност:

Производство на подова настилка. Стъпала - вътрешни и външни. Балюстради. Колони.Надгробни паметници

Ключови думи: скално облицовъчни материали, мрамор, гранит, варовик, травертин

За нас

Фирма Ка-Стела - гр. Търговище е фамилна фирма създадена през Януари 1990 година от потомствения майстор Антон Антонов.
В началото на своята дейност фирмата задоволява нуждите на жителите от Търговище, Разград и Шумен от надгробни паметници и облицовки. В с. Ловец, на 11км. от Търговище, се изгражда производствената база с цел затваряне на производствения цикъл. Днес фирмата разполага с модерен цех в промишлената зона на гр. Търговище (двора на бившия завод Зора).
За да отговори на изискванията на своите клиенти, Ка-Стела постепенно разширява продуктовата си гама, за което спомагат и съвременните производствени машини и специално обучените работници.

През Януари 2002г. Ръководството на фирмата се поема от Калоян Антонов, който поставя нови и амбициозни цели пред нейното развитие. Освен досегашното производство, Ка-Стела налага първо на пазара в Североизточна България, а после и в страната изделията си от мрамор, гранит, травертин и варовик.

Домовете на клиентите ни засияват в светлина и уют от камините на Ка-Стела, които се изработват по индивидуален модел за всеки клиент и хармонират с обзавеждането на дома.

Ние имаме амбицията да можем да обзаведем вашият дом от подовата настилка, стъпалата - вътрешни и външни, балюстрадите - в утвърдени архитектурни форми, колони, барплотове, плотове за кухнята и банята до уникалното оформяне на вашата градина. И всичко това в непрекъсната консултация с клиента, който проследява и напътства процеса на обзавеждане.

Надгробните паметници, които фирмата изработва се се отличават от всички останали, със своят стил, качество и уникалност.
Широката цветова гама дава и различните форми и големини ни дават възможност за "игра с цветовете" и създаване на уникален краен продукт.
Продуктите на Ка-Стела са носители на различни награди от традиционното изложение Търговище.




 

Открийте ни в Google+