обл. Търговище, Промишлен Двор
Ловец,
България
26.5622948
43.254696
UserLikes
Име: ТАЙФУН - БГ
Адрес: Ловец, обл. Търговище, Промишлен Двор
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.taifun-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Фаянсови и керамични материали и изделия за строителството
Дейност:

Производство на керамични изделия

Ключови думи: керамични строителни материали, керамични материали, тухла, тухли, керемида

Сподели във Facebook




За нас

Основната дейност на фирмата е производство на висококачествени керамични тухли, отговарящи на всички европейски технически норми и стандарти.
За целта, ТАЙФУН БГ ООД сключва договор с един от водещите в бранша европейски концерни - Консултек Италия, съвместно проектира и изгражда високоавтоматизиран и екологичен завод в село Ловец, където са заложени всички процеси: добив на глина, производство на керамични тухли, търговия и технически консултации. Автоматизираната поточна линия дава възможност за прозводство на висококачествени продукти на максимално ниски цени, при спазване на стандартите за енергийна ефективност, опазване на околната среда и здравословни и безопасни условия на труд.


ТАЙФУН БГ ООД развива дейността си вече дълги години, като през този период има добре изградена маркетингова стратегия, базирана на богатия опит, доказваща непрекъснато ефективността си.
Благодарение на доброто управление и логистика, фирмата не само успява да запази позициите си на пазара, но упорито и последователно разработва и нови такива.
Дружеството залага на високия професионализъм на своя дългогодишен персонал, на коректността във взаимоотношенията с клиентите и на непрекъснатото внедряване на иновативни решения в производството, за повишаване на автоматизацията в производствения процес.
Не без значение е и добре разработена инвестиционна и рекламна политика на фирмата.
Основна нейна цел е да удовлетвори и най-високите изисквания на клиентите и да им осигури съвременни технически решения насочени към бъдещето, като в същото време им предложи перфектното съотношение между цена и качество за всеки един продукт.

 
Открийте ни в Google+